Consum redus pentru modelele Skoda Greenline

  0
  491

  Jurnalistii obtin in teste consumuri mai mici decat cele indicate de producator
  –    Rezultate de varf gratie tehnologiilor inteligente si a unui stil de condus orientat catre protectia mediului inconjurator
  –    Sesiunile de drive test au inclus si o competitie pentru „cel mai mic consum”
  –    Noua Fabia GreenLine a consumat mai putin de 3 l/100 km.

  Mlada Boleslav, 27 octombrie 2010 – Drive testele dedicate mass-media, care au avut loc in perioada 18-22 octombrie, in Republica Ceha, au inclus intreg portofoliul de modele GreenLine au demonstrat, inca o data, ca a doua generatie de modele GreenLine de la Skoda include adevarate campioane in ceea ce priveste economia de combustibil. In competitia pentru obtinerea celui mai mic consum, organizata in cadrul acestui eveniment, jurnalistii au reusit sa obtina un consum foarte mic cu fiecare model si chiar au imbunatatit consumul „oficial” declarat de producator. Tehnologia GreenLine este disponibila de cateva saptamani pentru tot portofoliul de modele Skoda, de la Fabia si pana la Superb. Producatorul ofera un total de sapte modele GreenLine, cel putin cate unul pentru fiecare gama.

  Toate autovehiculele testate au dovedit ca imbinarea noilor tehnologii de reducere a consumului, incorporate in modelele GreenLine, cu un stil de condus economic, are ca efect reduceri la niveluri record ale consumului de combustibil si emisiilor de CO2. Fabia GreenLine a inregistrat un consum mai mic decat 3 l/100 km (cel mai bun sofer reusind sa obtina 2,7 l/100 km, adica emisii de CO2 de numai 71 g/km). In Europa, valorile oficiale pentru acest model sunt 3,4 l/100 km, respectiv 89 g/km.

  Mai mult, celelalte modele GreenLine s-au dovedit, la randul lor, extrem de economice. Cea mai mica cifra inregistrata in cazul modelului Octavia a fost de 3,2 l/100 km (84 g CO2/km),  iar cel mai bun rezultat in cazul modelului Superb, nava amiral a companiei Skoda, a fost 3,3 l/100 km (87 g CO2/km), majoritatea soferilor reusind sa obtina valori ale consumului situate sub 4 l/100 km.

  Roomster si Yeti au consumat 3,9 l/100 km (103 g CO2/km), respectiv 3,7 l/100 km (98 g CO2/km).

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.