Continua inscrierile pentru desemnarea celor mai bune proiecte de mediu din Romania

Continua inscrierile pentru desemnarea celor mai bune proiecte de mediu din Romania
Continua inscrierile pentru desemnarea celor mai bune proiecte de mediu din Romania

Au mai ramas doar cateva zile pana cand companiile, ONG-urile, scolile si alte institutii publice din toata tara, isi pot inscrie proiectele de mediu in Gala Pentru un Mediu Curat! Juriul, format din specialisti in domeniu si reprezentanti ai mediului de afaceri din Romania, va premia cele mai bune proiecte si exemple de bune practici destinate imbunatatirii conditiilor de mediu in cadrul comunitatilor locale, precum si programele de responsabilizare sociala dezvoltate de companii, institutii publice si organizatii non-guvernamentale.

Inscrierea proiectelor se poate face pe platforma online dedicata Galei Premiilor Pentru Un Mediu Curat, gazduita de site-ul www.ecotic.ro. Proiectele vor fi inscrise in urma transmiterii pe adresa de mail [email protected] a formularului disponibil pe www.ecotic.ro si pe www.alucro.ro. Formularul include o scurta descriere a proiectului dar si datele de contact ale organizatorilor respectivului proiect propus pentru inscrierea in Gala Premiilor Pentru Un Mediu Curat. Inscrierile se fac in perioada 21 octombrie – 05 decembrie 2013.

In 2012, Premiul cel Mare a fost castigat de Rompetrol pentru proiectul “Impreuna pentru fiecare”, Premiul de Excelenta a fost acordat companiei Vodafone Romania pentru proiectul “Factura electronica”, Premiul Eco a fost acordat Colegiului Economic ,,D.P. Martian” din Alba Iulia pentru proiectul “PRONATURA 2012″. Premiile speciale au fost castigate de Scoala Gimnaziala Speciala pentru deficienti de auz ,,Sfanta Maria” pentru proiectul “Spatiul verde-Garantia vietii” si de SIEMENS Romania pentru proiectul “VICTORIA 20.20”.
Calendarul de desfasurare al Galei din 2013, este urmatorul:
• Inscrierile in concurs se vor face pana pe data de 5 decembrie, 2013;
• Jurizarea proiectelor inscrise se va face in perioada 6 – 9 decembrie 2012, urmand ca in data de 10 decembrie sa fie anuntati castigatorii Galei Premiilor Pentru Un Mediu Curat.
• In data de 12 decembrie 2013 va avea loc decernarea premiilor in cadrul unei gale festive.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente