Convulsii la Garda de Mediu Neamt

Comisariatul judetean Neamt al Garzii de Mediu trece printr-o criza, fapt ilustrat nu numai de situatia in care se afla conducerea acestuia.

Comisarul-sef Constantin Paval si-a depus demisia din functie inca de luna trecuta, conducand in acest moment institutia doar pana ce la nivelul Guvernului va fi luata decizia in privinta persoanei care il va inlocui. Situatia problemelor de mediu din judetul Neamt a fost in atentia speciala a Comisariatului National al Garzii de Mediu, care a trimis in teren, la inceputul toamnei, o echipa de control si, mai mult, pe consilierul Dorin Marian al comisarului-sef national Octavian Popa.

Conform unei sesizari trimise de Cristian Grecu, presedintele Asociatiei Actiunea Civica Directa, Parcul National Ceahlau si zona inconjuratoare se confrunta la acel moment cu numeroase probleme de mediu.
Prefectul de Neamt, Toader Mocanu, nu a vrut sa comenteze aspectele politice ale schimbarilor de la Garda de Mediu.

“Chiar nu vreau sa comentez aspectele politice. Punctul meu de vedere referitor la conducerea institutiilor descentralizate “poate” fi consultativ si nu am date despre cum si cu cine ar trebui inlocuit domnul Paval. Va fi o decizie a ministerului, in speta a Garzii Nationale de Mediu”, a declarat prefectul Mocanu. In incercarea de a-i lua un punct de vedere si demisionarului Constantin Paval ne-am izbit de absenta acestuia de la sediul comisariatului si de faptul ca nu a raspuns la telefonul mobil.

Sursa: Romania Libera

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente