Cosmote Romania a plantat in weekend, alaturi de o echipa de voluntari, aproximativ 7.000 de pomi

Cosmote Romania a plantat in weekend, alaturi de o echipa de voluntari, aproximativ 7.000 de pomi

Cosmote Romania a plantat 6.900 de pomi in cadrul campaniei “Adopta o padure”. Actiunea ce a avut loc in cursul weekend-ului a fost realizata impreuna cu o echipa de voluntari si bloggeri, un numar de aproximativ 200 de participanti.

Pentru fiecare dintre cele 1.900 de telefoane mobile si accesorii care au fost colectate de la debutul campaniei si pana la finalul lunii Septembrie 2012, Cosmote a plantat cate un copac sambata trecuta.

Pe langa cei 1.900 de copaci rezultati in urma colectarii terminalelor vechi in acest an, Cosmote Romania a contribuit cu alti 5.000 de copaci, care au fost plantati pe o suprafata de 1 hectar in timpul actiunii de sambata trecuta, ca parte a programului Adopta o padure.
Ruxandra Voda, Corporate Affairs Senior Manager, Cosmote Romania, a declarat intr-un comunicat de presa: „Multumim pe aceasta cale clientilor si colegilor pentru aportul lor in colectarea celor aproape 1.900 de terminale si accesorii, pe parcursul celor 7 luni de campanie, facand posibila plantarea noilor copaci. Vom continua sa respectam angajamentul pentru un mediu mai verde pentru fiecare dintre noi, prin derularea unor astfel de campanii si in anul urmator.”

Toate terminalele vechi, accesoriile si bateriile stranse in urma campaniei au fost trimise catre Environ, partener Cosmote, autorizat sa trateze deseuri electronice prin intermediul partenerilor reciclatori.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

103,714FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente