CSRevolution : o noua etapa de dezvoltare a CSR-ului

  0
  456
  CSRevolution : o noua etapa de dezvoltare a CSR-ului
  CSRevolution : o noua etapa de dezvoltare a CSR-ului

  CSRevolution este prima carte de colectie despre responsabilitatea sociala a companiilor din Romania si subliniaza nevoia de a atrage cat mai multi participanti in acest proces de pastrare a bunastarii resurselor, de eficientizare a utilizarii lor prin inovatii tehnologice evoluate care au in vedere grija fata de oameni si mediul inconjurator. Publicatia reuneste profilele unor companii care doresc sa aduca in prim plan idei notabile, implicarea si rezultatele obtinute prin implementarea de proiecte remarcabile in domeniu.
  Evenimentul pune in lumina evolutia responsabilitatii sociale corporative in Romania marcata de participarea activa a companiilor la dezvoltarea societatii. Prin aceasta atitudine, mediul corporatist transmite un mesaj de implicare mult mai puternic, ca un exercitiu de solidaritate care face trecerea catre o noua etapa de dezvoltare a CSR-ului.

  In cadrul lansarii acestei cartii au fost surprinse cateva momente speciale, debutand cu discursul Ancai Matei – Publisher Inspire Business, urmat de Cosmin Jurcan – Presedintele Fundatiei Liciunium – care a transmis celor prezenti cat de important este sa crezi in potentialul tinerilor cu handicap locomotor care doresc sa atinga performanta. Andrei Sulyok – Director General Lindab si Catalina Roman – Communication Manager Unicredit Tiriac Bank au comunicat motivatia implicarii in proiectul CSRevolution si importanta pentru compania pe care o reprezinta de a investi si de a aduce un plus de valoare comunitatii.

  Lansarea cartii CSRevolution a marcat, de altfel, si lansarea oficiala a platformei online cu acelasi nume pe care ne dorim sa o crestem cu mult entuziasm, planificari si strategii gandite si implementate cu atentie si responsabilitate. Mai mult decat atat, avem convingerea ca vom forma o comunitate tanara, bine informata si educata privind CSR-ul cu ajutorul companiilor, ONG-urilor, fundatiilor, bloggerilor si jurnalistitlor, a tuturor celor interesati de sustinerea spiritului civic si responsabil.

  Multumim partenerilor (Opel si Prima TV)si sponsorilor (Siveco, ING Asigurari de Viata, Antalis, LifeCare, UPC, L’Oreal, Lindab, OTP Bank, Scania, UniCredit Tiriac Bank, Banca Transilvania, Eureko, Avon Cosmetics, Dwyn Shop, Lenovo, Aqua Carpatica, Codecs, Acredo) pentru increderea si sprijinul acordat.

  Cartea poate fi comandata online pe site-ul www.csrevolution.inspirebusiness.ro

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.