Cu bicicleta pe Valea Barcaului

  Tinerii vor cutreiera, pe biciclete, toata Valea Barcaului

  Tinerii salajeni au o alternativa tentanta de petrecere a timpului liber: plina de distractie, dar si cu valente educative si de utilitate publica.

  “Esti tanar cu initiativa? Te-ai saturat de acea vara plictisitoare cand nu se intampla nimic? Iti place sa te dai cu bitza? Vrei sa ne demonstrezi talentul tau fotografic? Vrei sa te initiezi in arta culinara traditionala si sa promovezi cultura satului salajean? Atunci, esti de-al nostru. Welcome in «za club». Daca ai intre 15-30 ani si esti din comunele Sig, Boghis sau Valcau de Jos, intra pe site-ul www.agapis.ro/bitza si completeaza formularul de inscriere”.
  Asa suna invitatia pentru a te alatura unui proiect de timp liber initiat de Fundatia Agapis.

  Cafenea publica

  Duminica, 5 iunie, demareaza prima parte a proiectului: o „cafenea publica”, unde, in afara de socializare la o limonada rece, va fi lansata o discutie interesanta: „Problemele cu care se confrunta tanarul din mediul rural”. Dupa cascada de idei si solutii la tema mai sus dezbatuta, se va vorbi despre cum “sa transformi o idee in realitate” (o scurta prezentare a programelor Comisiei Europene si a oportunitatilor oferite de programul Tineret in actiune).

  Alternativa de petrecere a timpului liber

  Coordonatorul proiectului, Alin Prunean, explica de ce a initiat un astfel de proiect: “pentru a oferi o alternativa de petrecere a timpului liber pentru tinerii din Zalau si din comunele Sig, Boghis si Valcau de Jos, a diminua diferentele dintre urban si rural, a descoperi, prin sport, satul salajean, pentru a constientiza si promova pontentialul turistic de la sate, a incuraja tinerii sa aprecieze si sa se implice activ in comunitatea din care provin si, de ce nu, pentru o vacanta in mijlocul naturii plina de distractie”.

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *