Cum sa calatoresti eco

eco+travelEditura Vellant aduce in Romania cartea Calatorii eco, de Alastair Fuad-Luke, un ghid destinat tuturor celor care nu vor ca vacantele lor, de placere sau de afaceri, sa lase urme de nesters pe fata planetei.

Calatoriile „verzi” nu sunt o moda, ci o adevarata necesitate in contextul transformarilor climatice actuale. Iar cartea lui Alastair Fuad-Luke porneste de la premisa ca daca nu ne schimbam atitudinea fata de modurile noastre de a calatori, atat la nivel local, cat si international, s-ar putea ca intr-o buna zi sa nu mai avem unde calatori.

Calatorii eco este un ghid international complet, destinat calatoriilor responsabile. Mai mult decat un simplu catalog, acesta este un manual cuprinzator, cu idei orientate catre modurile de calatorie cat mai putin daunatoare mediului, cu destinatii ce afiseaza exceptionale particularitati „verzi” si cu produse eco inovatoare: de la masini hibride si haine reciclabile la incarcatoare solare de telefon si lanterne cu incarcare manuala.

Calatorii eco ia in considerare fiecare aspect al ideii de calatorie, de la naveta zilnica si calatoriile de afaceri pana la vacantele elaborate, oferind informatii detaliate si ponturi atat pentru calatorul eco obisnuit, cat si pentru cel specializat.

Un ghid „verde” extraordinar din care aflam cum ne putem bucura de vacante frumoase, inedite si, in acelasi timp, cu adevarat responsabile fata de mediu.

Alastair Fuad-Luke, Calatorii eco, Vellant, 2009, traducere din limba engleza de Andreea Stanescu si Dragos Costachescu

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

103,714FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente