Cum sa folosesti bicicleta pana la locul de munca

  0
  523
  Cum să foloseşti bicicleta până la locul de muncă
  Cum sa folosesti bicicleta pana la locul de munca
  Cum sa folosesti bicicleta pana la locul de munca

  Chiar daca mersul pe bicicleta pana la serviciu a devenit un lucru grozav, sa ajungi la birou cu parul valvoi si casca pe cap nu este foarte placut.
  Daca aruncam o privire asupra acestui fapt, realizam ca dupa o plimbare cu bicicleta, ea devine tot mai relevanta pentru tot mai multi muncitori. In New York, unde un numar tot mai mare de oameni au adoptat deja naveta pe doua roti, un nou sistem de biciclete a fost pus la dispozitia localnicilor.

  Retele similare au prins deja radacini in orase precum Londra, Paris, Melbourne, Boston si Washington. Intrebarea noastra este daca pot bicicletele sa faca trecerea de la exercitiul fizic pe care il facem pe doua roti la viata de birou?

  Chiar si specialistii din lumea medicala recomanda folosirea bicicletei la un nivel mai ridicat decat cel de relaxare sau de slabire. Cu alte cuvinte, daca ne folosim bicicleta pentru a ne rezolva treburile de peste zi, pedaland dintr-o parte intr-alta a orasului, vom avea o viata lunga si frumoasa, sustin acestia.

  Mai jos gasiti cateva sfaturi practice despre cum sa utilizati bicicleta pana la birou ca un profesionist:

  Nu va urcati pe bicicleta imbracati in costum
  Cel mai bine va luati hainele de lucru intr-o geanta, mai ales daca trebuie sa mergeti mai mult de 30 de minute pe bicicleta si trebuie sa fiti imbracati confortabil. Pentru a evita ca hainele dumneavoastra sa se sifoneze in geanta pana la serviciu, puneti pantalonii de-a lungul cusaturii si tricourile de-a lungul umerilor si apoi impachetati-le de sus in jos. De asemenea, lasati-va un sacou sau o rochie la birou. Scopul dumneavoastra pana la urma este sa apareti ca si cum nu ati venit pe o bicicleta.

  Sa aveti la birou un pieptene si un deodorant
  Acest lucru va va ajuta sa va aranjati parul dupa ce „o ia razna” pe bicicleta. Pentru doamne: nu va machiati inainte de a face plimbarea cu bicicleta. Luati-va trusa de machiaj cu dumneavoastra la birou.

  Linistiti-va
  Pe o naveta lunga, mersul pe bicicleta foarte repede poate parea tentant. Insa mai multa viteza inseamna mai multa transpiratie. Asadar, folositi un ritm usor pana la serviciu. Astfel, aveti timpul necesar sa ajungeti intr-o stare buna si, de asemenea, sa meditati la ziua de lucru ce abia incepe.

  Daca stati foarte aproape de serviciu

  Ei bine, acest lucru probabil ar rezolva o multime de probleme. Nimeni nu va cere sa folositi o bicicleta, insa este benefic sa faceti un astfel de exercitiu fizic pentru sanatatea dumneavoastra. Mersul pe bicicleta este o activitate sportiva foarte sanatoasa.
  Vestea buna totusi: pe bicicleta esti mai putin expus la poluare decat oamenii din automobile. Pare incredibil insa pe langa emanatiile propriului automobil, soferii si pasagerii respira si emanatiile automobilelor din jur, absorbite in spatiul inchis din masina de catre sistemul de ventilatie.
  Mai mult, pe bicicleta ai avantajul de a nu petrece prea mult timp blocat intre masini si de a lua-o pe rute mai putin circulate si mai ferite de agitatia din trafic.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.