Curatenia de Toamna in Gradina Botanica „Dimitrie Brandza” a Universitatii din Bucuresti, editia 2014

Cur??enia de Toamn? în Gr?dina Botanic? „Dimitrie Brândz?” a Universit??ii din Bucure?ti, edi?ia 2014
Curatenia de Toamna in Gradina Botanica „Dimitrie Brandza” a Universitatii din Bucuresti, editia 2014
Curatenia de Toamna in Gradina Botanica „Dimitrie Brandza” a Universitatii din Bucuresti, editia 2014

Asociatia Team Work va invita in zilele 1-2 si 15-16 noiembrie 2014 la cea de-a 9-a editie a Curateniei de Toamna, organizata in Gradina Botanica „Dimitrie Brandza” a Universitatii din Bucuresti. Evenimentul reuneste anual studentii din centrul universitar bucurestean, dar si persoanele iubitoare de natura, care doresc sa contribuie la conservarea mediului inconjurator, pastrandu-l curat si ingrijit.

La aceasta editie a Curateniei de Toamna sunt asteptati in Gradina Botanica aproximativ 300 de participanti, care vor desfasura o serie de activitati necesare pregatirii terenului pentru anotimpul racoros, sub indrumarile membrilor Team Work si ale personalului Gradinii Botanice. Activitatile desfasurate in intervalul orar 10:00-15:00 constau in taierea lastarisului, greblarea frunzelor uscate, adunarea deseurilor, fiecare zi de lucru fiind destinata curatarii unei anumite zone din Gradina.

Participarea voluntarilor la acest eveniment se face doar pe baza completarii formularului de inscriere disponibil pe blog-ul Team Work: http://blogteamwork.blogspot.com. Participantii pot opta pentru una sau mai multe zile ale evenimentului, inscrierile derulandu-se intre 17 octombrie si 13 noiembrie 2014.

La finalul fiecarei zile de lucru, voluntarilor li se vor oferi mici cadouri drept recunostinta pentru efortul depus. De asemenea, in primul weekend al curateniei, la intrarea in Gradina Botanica va fi amplasat un stand de donatii, unde atat participantii, cat si vizitatorii pot face o donatie prin care sa sprijine financiar derularea evenimentului. Acestia vor primi in schimb brose si pandantive din lut, lucrate manual de catre membrii Team Work.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *