Curs gratuit de initiere in speologie „Descopera Lumea Pesterilor” – 9 mai – 20 iunie

Curs gratuit de initiere in speologie „Descopera Lumea Pesterilor” - 9 mai - 20 iunie

Daca va place muntele si sunteti dornici de aventuri inedite, sunteti candidatul potrivit pentru a participa la cursul de initiere in speologie „Descopera Lumea Pesterilor” organizat de Asociatia Speologica Prusik Timisoara. Veti face drumetii si veti invata cum sa explorati pesterile si cum sa va catarati pe coarda. Cursul este gratuit!

AS Prusik Timisoara organizeaza in perioada 9 mai – 20 iunie 2012 cea de-a XVII-a editie a cursului gratuit de initiere in speologie „Descopera Lumea Pesterilor”.

„Veti avea ocazia sa cunoasteti minunata lume subterana si nu numai, atat prin intermediul cursurilor teoretice cat si al excursiilor care se vor organiza. Veti invata despre pesteri si parcugerea lor, veti face drumetii si va veti catara pe coarda, veti vedea cum se realizeaza o fotografie subterana, veti putea participa la cursuri de prim-ajutor, educatie montana, canioane si multe alte lucruri extraordinare”, anunta organizatorii.

Notiunile teoretice vor fi prezentate in cadrul unor cursuri interactive, incluzand proiectii foto si video, in perioada 9 mai – 20 iunie, in fiecare miercuri de la ora 18 la Facultatea de Hidrotehnica. Cursantii vor putea participa la excursii in Muntii Mehedinti si Cernei (Herculane), Muntii Banatului (Cheile Carasului) precum si in Muntii Apuseni (Valea Sighistelului).

Inscrierile se pot face prin email, [email protected], sau telefonic, sunand la 0724.937.853 sau 0756.581.344, atat inainte de inceperea cursului cat si pe durata acestuia.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

103,714FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente