Daca romanii nu ii vor, britanicii se ofera sa ajute cainii comunitari

0
334
Primăria Sectorului 2 sterilizează gratuit câini
Daca romanii nu ii vor, britanicii se ofera sa ajute cainii comunitari

Daca romanii nu ii vor, britanicii se ofera sa ajute cainii comunitari. Un ONG se ocupa de aducerea animalelor maltratate in Marea Britanie.
Organizatia pentru protectia animalelor Hillside Animal Sanctuary, din Frettenham, Marea Britanie aduna cainii vagabonzi de pe strazile din Romania si ii duce in adaposturile din Norfolk, estul Angliei.

Camioanele incarcate cu maidanezi din tara noastra calatoresc trei zile prin sapte tari, circa 2.700 de kilometri, relateaza BBC.

Transporturile au inceput in ianuarie, o data cu relaxarea legilor legate de carantina animalelor care trec granita. Pentru fiecare catel adus din Romania, organizatia plateste 200 de lire (aproximativ 1.000 de lei).

Romania: 19 milioane de locuitori si 150.000 de maidanezi

„Toti am auzit de catei maltratati, dar o mai mare cruzime ca in randul cainilor adusi din Romania nu am mai vazut nicaieri. Avem suporteri care ne intreaba de ce facem asta, dar o data ce vezi ce se intampla nu poti sa spui ca vrei sa ajuti doar catei britanici”, spune John Watson, reprezentant Hillside Animal Sanctuary.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.