Dambovita: Drumul Sudului inaugurat in prezenta ministrului Rovana Plumb

Dambovita: Drumul Sudului inaugurat in prezenta ministrului Rovana Plumb

Drumul Sudului, proiect cu finantare europeana prin Programul Operational Regional (POR), a fost inaugurat, sambata, in prezenta ministrului Mediului, Rovana Plumb.

”In numele Guvernului Romaniei doresc sa transmit mesajul de felicitare si de sprijin presedintelui consiliului judetean, Adrian Tutuianu si a intregii echipe care coordoneaza activitatea acestui judet. Romania are nevoie de infrastructura pentru a putea crea legaturi intre toate comunitatile din aceasta tara, pentru a putea avea o deschidere eficienta catre Europa”, a declarat ministrul Rovana Plumb.

Presedintele Consiliului Judetean (CJ) Dambovita, Adrian Tutuianu, a precizat ca lucrarile la drum au inceput in 2009 si au avut termen de finalizare luna decembrie 2012.

”Am dorit sa terminam ceva mai devreme pentru anu ne prinde iarna si putem spune, cu mici exceptii, de lucrari constatate la receptie ca nefiind finalizate, drumul, in integralitatea sa, este in folosinta cetatenilor. Acest drum face legatura cu A1 si cu judetul Teleorman”, a spus Tutuianu.

Drumului Sudului are o lungime de 40,7 kilometri si traverseaza localitatile Dobra, Cornatelu, Branistea, Titu, Odobesti, Potlogi si Corbii Mari.

Lucrarile au fost executate de Tehnologica Radion SRL-Bucuresti, iar valoarea proiectului este de 69,2 milioane de lei.

Din cauza unor nereguli in atribuirea contractului au fost aplicate corectii de 25% la acest proiect european.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente