Ministerul de Finante va aproba toate corectiile financiare care se vor aplica pe Programul Operational Sectorial Mediu

Ministerul de Finante va aproba toate corectiile financiare care se vor aplica pe Programul Operational Sectorial Mediu

Premierul Victor Ponta a declarat ca Ministerul de Finante va aproba toate corectiile financiare care se vor aplica pe Programul Operational Sectorial Mediu.

“Am profitat de ocazia de a o intalni pe doamna ministru (Rovana Plumb, ministrul Mediului n.r.) pentru a-i spune ca am vorbit si la Ministerul Finantelor si, zilele acestea, orice corectie pentru POS Mediu va fi aprobata. Ma bucur ca POS Mediu nu a intrat in presuspendare. Maine ma voi afla la Bruxelles pentru bugetul alocat Romaniei in urmatoarea perioada 2013-2020”, a declarat Victor Ponta, care a participat la lansarea proiectului de imbunatatire a colectarii si reciclarii deseurilor de ambalaje PET si a dozelor de aluminiu de la populatie.

Premierul si-a exprimat sustinerea pentru parteneriatele public-private.

“Incurajez conducerea Ministerului Mediului sa aiba o relatie deschisa cu organizatiile neguvernamentale, cu mediul de afaceri. Voi fi un suporter activ a parteneriatelor intre institutiile domeniului statului si institutiile private. In ceasul al 12 trebuie sa luam masuri eficiente, nu doar masuri pe hartie”, a adaugat Ponta.

In plus, premierul a adaugat ca achizitia unor aparate de colectare a deseurilor de catre institutiile statului ar putea fi subventionata de la bugetul de stat.

“Utilizarea a acestor aparate de colectare a deseurilor sa fie subventionate din bugetul de stat. Vreau sa vad statiunile pline de asemenea proceduri si tehnologie”, a subliniat Ponta.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

103,714FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente