Aproape 1900 telefoane mobile vechi si accesorii colectate in programul I love recycling au fost transformate in copaci

Aproape 1900 telefoane mobile vechi si accesorii colectate in programul I love recycling au fost transformate in copaci

Cu ocazia Orei Pamantului, sarbatorita in martie 2012, COSMOTE a readus in atentia publicului programul de mediu I love recycling, respectiv importanta colectarii si reciclarii telefoanelor mobile vechi si a accesoriilor. Pentru fiecare dintre cele 1.900 de telefoane mobile si accesorii care au fost colectate de la debutul campaniei si pana la finalul lunii Septembrie 2012, COSMOTE a plantat cate un copac sambata trecuta.

In urma colectarii de anul acesta, COSMOTE Romania a invitat angajati ai Grupului, bloggeri si voluntari la actiunea de plantare care a avut loc sambata, 10 noiembrie in apropierea orasului Ploiesti, in cadrul programului Adopta o padure, realizat in colaborare cu asociatia MaiMultVerde. Circa 200 de persoane au dus mai departe implicarea si interesul clientilor COSMOTE si Germanos in ceea ce priveste colectarea de telefoane mobile vechi si accesorii, prin plantarea unui copac pentru fiecare articol colectat in 2012.

Pe langa cei 1.900 de copaci rezultati in urma colectarii terminalelor vechi in acest an, COSMOTE Romania a contribuit cu alti 5.000 de copaci, care au fost plantati pe o suprafata de 1 hectar in timpul actiunii de sambata trecuta, ca parte a programului Adopta o padure.

“Multumim pe aceasta cale clientilor si colegilor pentru aportul lor in colectarea celor aproape 1.900 de terminale si accesorii, pe parcursul celor 7 luni de campanie, facand posibila plantarea noilor copaci.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

103,714FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente