Daniel Constantin a solicitat ca pădurile să treacă de la Ministerul Mediului la cel al Agriculturii
Daniel Constantin a solicitat ca padurile sa treaca de la Ministerul Mediului la cel al Agriculturii

Ministrul desemnat la Agricultura, Daniel Constantin, a solicitat ca padurile sa treaca de la Ministerul Mediului la cel al Agriculturii, si a anuntat ca are sprijinul tuturor de la PSD, PNL si PC.

“Padurile s-au intors acolo unde le este locul, la Ministerul Agriculturii, si vizeaza pe de o parte punerea in valoare a potentailului agricol pe care il are Romania”, a declarat Daniel Constantin.
El a mai spus ca prioritatile Guvernului vor fi prezentate de premier, dar ca el a solicitat ca Agentia de cadastru sa treaca la Ministerul Agriculturii pentru a se face comasarea terenurilor agricole.

“O chestiune foarte importanta, pe care va trebui sa o clarific cu domnul premier Victor Ponta, va fi ce facem cu Cadastrul, pe care, in momentul de fata, doamna Udrea l-a trecut la Ministerul Dezvoltarii – daca se va intoarce, poate, la Ministerul de Interne, sau, asa cum am solicitat si eu, la Ministerul Agriculturii”, a spus Constantin.
El a adaugat ca o alta prioritate este sa solicite la Bruxelles ca in perioada 2014-2020 sa se elaboreze un program special pentru irigatii. El a mai aratat ca ar trebui ca agentiile care administreaza fondurile europene sa fie comasate intr-o singura Agentie.

Cititi mai mult: Daniel Constantin vrea sa ia padurile la ministerul sau – Guvern > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/daniel-constantin-vrea-sa-ia-padurile-la-ministerul-sau-979467.html#ixzz1tnSjYqS3
EVZ.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here