Daruieste viata bradului si dupa Craciun

  0
  479
  Daruieste viata bradului si dupa Craciun
  Daruieste viata bradului si dupa Craciun

  Asociatia ViitorPlus si Silva Group desfasoara in perioada sarbatorilor de iarna campania „Daruieste viata bradului si dupa Craciun!”. Obiectivul campaniei este cumpararea brazilor cu radacina, in locul celor taiati, si replantarea acestor brazi dupa sarbatori.

  Totodata, campania urmareste strangerea de fonduri pentru proiectul de impadurire „Adopta un copac!” al ViitorPlus. Silva Group va dona pentru acest proiect 10% din valoarea brazilor cu radacina achizitionati prin intermediul www.viitorplus.ro

  Mecanismul de functionare al campaniei este urmatorul:

  se alege un brad de Craciun cu radacina pe www.viitorplus.ro
  se ingrijeste bradul in perioada sarbatorilor. Primul pas este acomodarea acestuia cu o temparatura mai ridicata timp de 2-3 zile. Astfel inainte de a aduce bradul in casa il puteti tine pe balcon timp de 2-3 zile. Nu amplasati bradul in casa langa surse directe de caldura. Udati bradul zilnic cu 300-400 ml de apa.
  dupa Craciun, bradul trebuie reacomodat cu temperatura exterioara. Bradul ar trebui sa stea maxim doua saptamani in casa. Dupa a treia saptamana, sansele lui de supravietuire ajung la 50%, iar dupa o luna nu mai are nici o sansa sa-si revina, chiar daca este plantat corect.
  dupa sarbatori bradul se replanteaza atunci cand temperatura depaseste 3-4 grade.
  Este important de stiut ca brazii cu radacina comercializati in cadrul campaniei „Daruieste viata bradului si dupa Craciun” sunt crescuti in plantatii special amenajate in acest scop, iar in locul fiecarui brad se planteaza unul nou.

  sursa foto: viitorplus.ro

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.