De Ziua Copilului, cei mici au ocazia sa vorbeasca cu Ministrul Mediului despre ecologie

Cu prilejul Saptamanii Mediului, care se va desfasura in perioada 1 – 5 iunie, Ministerul Mediului si Padurilor (MMP) va acorda o atentie deosebita si celor mai mici cetateni ai tarii, care isi serbeaza ziua pe data de 1 iunie.cei mici si ecologia

Astfel, in data de 1 iunie va avea loc la MMP Ziua Portilor Deschise, cand copii vor avea ocazia sa se intalneasca si sa vorbeasca despre mediu cu ministrul Laszlo Borbely.

Cu aceasta ocazie, vor fi premiati castigatorii concursului “ECOloreaza lumea!” organizat de MMP si de Asociatia “Scoli pentru un Viitor Verde” si care s-a desfasurat in perioada 16-26 mai 2010. Copiii castigatori vor pleca intr-o vacanta in Delta Dunarii.

Concursul “ECOloreaza lumea!”, organizat de Ministerul Mediului si Padurilor in colaborare cu asociatia “Scoli pentru un Viitor Verde” s-a bucurat de un interes deosebit din partea copiilor din toata tara, acestia trimitand pe adresa Ministerului peste 150 de desene.

De asemenea, pe parcursul intregii saptamanii, se vor organiza curse de biciclete si concursuri de role, atat in capitala, cat si in alte orase din tara.

Manifestarile se vor incheia pe 5 iunie, de Ziua Internationala a Mediului, cu o ampla actiune de ecologizare pe Valea Ariesului, in judetul Alba, la care va participa si ministrul Laszlo Borbely.

Totodata, in Bucuresti, sub patronajul MMP, cu sprijinul Centrului de Excelenta pentru Dezvoltare Durabila si al companiei “Passe Partout” va fi pusa in scena piesa “Gunoiul si ghiocelul”, spectacol care il are ca protagonist pe actorul Dan Puric.

Sursa: Realitatea TV

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,172FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente