De Ziua Mondiala a Apei, Primaria imparte diplome de participare

De Ziua Mondiala a Apei, Primaria imparte diplome de participare
De Ziua Mondiala a Apei, Primaria imparte diplome de participare

Timisoara – Cu ocazia Zilei Mondiale a Apei, Primaria Municipiului Timisoara – Directia de Mediu, SC Smithfield Prod SRL, Liceul Teoretic IRIS, Facultatea de Chimie Industriala si Ingineria Mediului Timisoara, Inspectoratul Scolar al Judetului Timis vor organiza o actiune educativa, care va avea loc la Facultatea de Chimie Industriala si Ingineria Mediului, Bv. Vasile Parvan, nr. 6, in data de 22 martie 2013, incepand cu ora 11.

Scopul actiunii este cresterea constientizarii si informarii cu privire la calitatea apelor si conservarea resurselor de apa.

Activitatea va consta in prelevarea de probe de apa din apele de suprafata existente pe raza Municipiului Timisoara, precum si din alte localitati din judetul Timis. Se va efectua analizarea parametrilor fizici de calitate ai acesteia de catre elevi de la 26 unitati de invatamant (fiecare echipa de voluntari va fi formata dintr-un cadru didactic si 3 elevi de la fiecare scoala participanta, impreuna cu un student din cadrul Ligii Studentilor Chimisti din Timisoara.

Invitatii si organizatorii vor putea efectua, la randul lor, determinarile la 2 probe de apa.

In analizarea parametrilor fizici de calitate ai apei elevii vor utiliza kituri scolare de verificare a calitatii apei, primite gratuit in cadrul parteneriatului incheiat cu SC Smithfield Prod SRL si Liceul Teoretic IRIS.

Evenimentul se va finaliza cu premierea si inmanarea diplomelor de participare tuturor elevilor si cadrelor didactice implicate in activitatea dedicata Zilei Mondiale a Apei.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

103,714FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente