Decizie prezidentiala Obama trebuie sa aleaga intre un caine de apa portughez si un labradoodle

0
873

Pentru a le rasplati pentru rabdarea dovedita in timpul campaniei prezidentiale, Barack Obama a spus ca le va oferi fiicelor sale un caine.
caine de apa portughez si un labradoodle
Fetitele isi doresc un caine de apa portughez si un labradoodle, adeclarat presedintele alea al SUA in timpul unui interviu acordat postului american ABC.

Barack Obama a spus: „Ele au hotarat sa aleaga intre un caine de apa portughez si un labradoodle. Vom merge sa cautam in centrele pentru animale pentru a vedea daca vom gasi un astfel de caine”, Familia Obama se va muta la Casa Alba pe 20 ianuarie.

Obama a mai spus ca alegerea unui caine prezidential nu a fost floare la ureche. „Suntem pe cale sa reusim. Dar acest lucru a fost mai dificil decat sa gasesc un secretar pentru Ministerul Comertului”, a glumit presedintele ales al SUA.

Cainele de apa portughez este un excelent animal de vanatoare. Are blana neagra, maro sau alba si parul scurt sau ondulat. Rasa labradoodle este obtinuta din incrucisarea canisului cu labradorul. A fost creata in Australia, in 1970, pentru ghidarea persoanele oarbe care sufera de alergie.

Sursa: Antena 3

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.