De’Longhi cere aviz de mediu pentru productia de electrocasnice din Jucu

De’Longhi cere aviz de mediu pentru productia de electrocasnice din Jucu

Producatorul de electrocasnice De’Longhi, ce ar urma sa se instaleze in fabrica parasita de producatorul de telefoane mobile Nokia in Jucu, a cerut in urma cu cateva zile avizul de mediu pentru instalarea liniilor de productie.

De’Longhi a depus cererea de emitere a acordului de mediu pentru instalarea liniilor de productie la fabrica din Jucu prin firma deschisa in Romania, De’Longhi Romania SRL, cu sediul in Jucu. Contractul pentru fabrica din Jucu a fost semnat cu autoritatile locale in martie.

La finalul lunii ianuarie grupul italian De’Longhi a anuntat achizitionarea activelor Nokia din parcul industrial de la Jucu, unde va incepe in acest an productia de aparate electrocasnice si electronice. Compania a anuntat ca vrea sa angajeze cel putin 600 de persoane, iar investitia in dotarile cu echipament ale halelor, de 30 de milioane de euro.

De’Longhi s-a infiintat in 1902 ca atelier mestesugaresc, si a devenit unul dintre liderii globali pe piata aparatelor electrocasnice, in special la automate de cafea si aparate de bucatarie. In 1994, De’Longhi a cumparat compania italiana Climaveneta, iar in 2001, producatorul britanic Kenwood. In urma reorganizarii sale, grupul are doua divizii: cea de echipamente de uz casnic, care a avut in 2011 venituri mai mari cu 11,3% decat in anul precedent, si cea de echipamente profesionale, in crestere cu 8,8%. Marcile sale distinctive sunt De’Longhi si Kenwood, alaturi de Ariete, Simac, Climaveneta sau Dlradiators. De’Longhi dispune de fabrici in Italia, Rusia si China.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

103,714FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente