Distractie eco-friendly la Delta Music Fest

Distractie eco-friendly la Delta Music Fest

In perioada 19-21 iulie, la Sfantu Gheorghe/Tulcea, va avea loc Delta Music Fest, organizat anul acesta pentru a patra oara. In cadrul evenimentului la care sunt asteptati aproximativ 1500 de oameni, echipa “Let`s Do It, Romania!” va fi prezenta cu o serie de jocuri si activitati pe teme Eco.

Pe tot parcursul festivalului, voluntarii LDIR vor intampina participantii cu materiale informative: postere, filmulete, brosuri, obiecte reciclate creativ (printre ele, chiar si o rochie realizata special pentru eveniment). De asemenea, toti cei prezenti vor fi invitati sa ia parte la un joc educativ legat de principiul celor 3 R, dar si la un workshop de reciclare creativa. Nu in ultimul rand, amatorii de distractie eco-friendly se vor mobiliza pentru o zi de curatenie in imprejurimile Deltei Dunarii.

De aceasta data, “Let`s Do It, Romania!” va fi reprezentat de una dintre subechipele nou formate, cu foarte mult potential pentru viitor – echipa de training,. La Delta Music Fest avem ca obiectiv promovarea principiul celor 3 R: reducerea consumul, refolosirea obiectelor si reciclarea, prin intermediul unor materiale gandite special pentru sustinerea acestui concept: filmulete, diverse activitati interactive, brosuri. Avem deja in lucru si module de training dezvoltate pentru mai multe categorii de public, prin care ne dorim sa contribuim la educarea si responsabilizarea romanilor spre un comportament eco-friendly” a declarat Iulia Niculae, coordinator al echipei de training “Let`s Do It, Romania!”.

In afara activitatilor realizate de echipa LDIR, in cadrul evenimentului vor mai fi organizate concerte( Kraak & Smaak DJ set, Khidja, Subcarpati, Gojira, Limun, Zicu & Ufe, Tzuc si Jo.E (Groove On) si invitatii lor), – DJ Music School, mini-concerte powered by bicycles, workshop-uri (fotografie, storytelling, de confectionat zmee), treasure hunt pe biciclete, pétanque, concurs de caiace. Intregul program este disponibil pe www.deltamusicfest.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *