Array

Depresiunea Horezu, reprezentata la Targul de Turism de la Viena

Depresiunea Horezu, reprezentata la Targul de Turism de la Viena
Depresiunea Horezu, reprezentata la Targul de Turism de la Viena

Depresiunea Horezu va fi reprezentanta, incepand de astazi, la Targul de Turism de la Viena. Vor fi puse in valoare ceramica de Horezu, lacasele de cult si zona montana.

Depresiunea Horezu, definita drept destinatie de excelenta de turism, ‘Eden’, urmeaza a fi promovata de o delegatie din Horezu, la unul din cele mai importante targuri de turism, cel de la Viena. Delegatia hurezeana va cuprinde materiale de promovare, care vor include implicit ceramica deja arhicunoscuta la nivel international. Nu doar ceramica va fi promovata la Viena, va fi si zona de lacase de cult, zona montana, pentru ca Horezu are cam toate coordonatele turistice, de aceea a fost definita drept destinatie turistica de excelenta.

Ilie Fartat, primarul statiunii valcene

Acesta a precizat ca, in ultimii ani, numarul turistilor care au fost in Horezu s-a dublat si datorita prezentei in apropiere a soselei Transalpina.

Nu doar acest drum a contat, ci si faptul ca statiunea montana „Varful Romani” a inceput sa prinda contur. Perspectivele din acest punct de vedere, al turismului in Horezu, sunt destul de mari, numarul pensiunilor este in crestere, ca si oferta pe care o pun la dispozitie operatorii de turism si proprietarii de complexe hoteliere.

A mai spus primarul

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente