Deputatul Raluca Turcan a plantat copaci in Vasile Aaron

  0
  479

  Deputatul Raluca Turcan impreuna cu cativa membri PD-L Sibiu au plantat, sambata, 35 de molizi si stejari, in cartierul Vasile Aaron, pe locul de joaca din spatele Bazei Hipice.

  „Cu doi ani in urma, m-am angajat in fata sibienilor din colegiul 2 ca vor avea un parc in actualul mandat parlamentar. Ma voi tine de aceasta promisiune. Parcul va fi complet amenajat anul viitor si tin sa subliniez ca amenajarea se va face din fonduri private. Am avut discutii concrete cu oameni care sprijina acest proiect si banii vor fi alocati incepand din primavara. E un proiect de suflet pentru mine, fiindca stiu dorinta sibienilor din Vasile Aaron de a avea un nou parc”, a declarat, cu aceasta ocazie, deputatul PD-L-.

  Actiunea de astazi face parte din proiectul „Ofensiva Verde pentru Sibiu”, lansat de Raluca Turcan in urma cu doi ani. In aceasta perioada de timp au avut loc mai multe actiuni de ecologizare si plantare de arbori in cartierele Vasile Aaron, Broscarie, Lazaret, Terezian si Tiglari, transmit reprezentantii PD-L Sibiu.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.