Directiei Apelor Jiu a dat noi avertismente

Pentru ca nu au respectat conditiile si termenele de gospodarire a apelor, luna trecuta, inspectorii Biroului de Inspectie Teritoriala a Apelor din cadrul Directiei Apelor Jiu au acordat 17 sanctiuni contraventionale.

“Dintre acestea, 16 avertismente au fost date in judetele Dolj, Mehedinti si Hunedoara atat persoanelor fizice, cat si juridice”, a declarat Camelia Barbutu, purtatoarea de cuvant a DA Jiu.

Jumatate dintre acestea au fost acordate in judetul Dolj. Printre acestia s-au numar- at detinatorii Balastierei BALTA din Filiasi, SC FELVIO PROD SRL Bucovat, Directia pentru Servicii comunale Segarcea, Primaria Bailesti, Primaria Diosti, Primaria Daneti. Persoanele fizice din Goicea au primit avertisment pentru ca au depozitat resturile obtinute in urma procesului de fabricare a tuicii (boasca si cenusa) pe malul cursului de apa Desnatui.

Pentru ca a excavat agregate minerale la o distanta de circa 330 de metri in amonte de podul rutier de la intrarea in Drobeta Turnu Severin, fara a detine autorizatie de gospodarire a apelor, in judetul Mehedinti a fost intocmit si un dosar penal pentru societatea SC Competent Serv SRL. “Tot in judetul Mehedinti, societatea SC SEVERNAV SA Drobeta Turnu Severin a primit avertisment pentru ca nu a respectat termenul de a solicita autorizatia de gospodarire a apelor la data stabilita”, a explicat Camelia Barbutu.

Sursa: Gazeta de Sud

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente