Directorul asociatiei pentru protectia animalelor „Spike” a intrat in greva foamei

0
603

Barbatul vrea sa atraga atentia asupra abuzurilor facute de autoritatile romane in ceea ce priveste animalele fara stapan.

Viorel Tcaci, directorul executiv al asociatiei pentru protectia animalelor „Spike” a intrat duminica in greva foamei. El doreste sa atraga astfel atentia asupra abuzurilor continue si incalcarilor drepturilor din partea autoritatilor romane.

Printre motivele sale se mai numara si „actiunile nejustificate ale primariei din Cernavoda de reprimare a refugiului de animale „Spike”, prin folosirea sferei de influenta si manipulare in scopuri personale intr-o zona defavorizata social, tabara Ach-Columbia”, se arata in comunicat.

„Incalcari flagrante ale legislatiei romanette dupa ce in prealabil doamna primar Mariana Mircea a cheltuit sume enorme si a deplasat un volum mare de forta de munca si utilaje pentru construirea unui adapost al primariei care ulterior a fost lasat in paragina”, scrie Viorel Tcaci.

Viorel Tcaci spune ca majoritatea animalelor ridicate de ecarisajul din Constanta sunt ucise cu bestialitate, desi multe dintre ele sunt deja sterilizate. Directorul atrage atentia asupra nepasarii autoritatilor romane in fata numeroaselor cereri, sesizari si proteste ale iubitorilor de animale care doresc sa rezolve situatia animalelor fara stapan intr-o maniera profesionala si umana.

Barbatul a mai fost si la inceputul acestui an in greva foamei, cerand deblocarea proiectului legislativ nr. 912 (adoptat de Senat) de gestionare a animalelor comunitare prin sterilizare, de la Comisia pentru administratie publica, amenajarea teritoriului si echilibru ecologic din cadrul Camerei Deputatilor.

Sursa: Realitatea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.