Discutii despre problemele legate de deseuri la Colegiul Tehnic „Petru Musat” Suceava, de Ziua Verde

  0
  325
  Discuţii despre problemele legate de deşeuri
  Discutii despre problemele legate de deseuri

  Reprezentanti ai institutiilor responsabile de calitatea mediului din judetul Suceava, ai Inspectoratului Scolar Judetean Suceava s-au reunit, vinerea trecuta, cu profesori si elevi de la Colegiul Tehnic „Petru Musat” la activitatea „Deseurile – o problema a societatii contemporane”.

  Potrivit organizatorilor, actiunea face parte din proiectul Eco-Scoala, coordonat de profesorii Marica Anichitei si Niculina Ciosnar fiind prilejuita de Ziua Verde, organizata semestrial.

  Intalnirea l-a avut ca invitat pe ing. Iluta Cocris, reprezentant al Agentiei pentru Protectia Mediului Suceava, care le-a vorbit elevilor despre problematica gestionarii deseurilor la nivelul judetului.

  „Elevii colegiului au prezentat miniproiecte in Power Point, despre acest subiect, care au constituit baza de plecare a discutiilor. Manifestarea s-a bucurat de prezenta inspectorului general adjunct al I.S.J. Suceava, Cristina Teodorovici, care le-a explicat copiilor ca gestionarea deseurilor nu se aplica numai la microscara (scoala), ci ar trebui sa se aplice in orice imprejurare, pentru a arata ca nu ne este indiferent mediul inconjurator”, au precizat profesorii coordonatori ai proiectului.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.