Ofera in dar o bita si bicicleta lui Dan Perjovschi poate fi a ta

  0
  457
  Oferă în dar o biţă și bicicleta lui Dan Perjovschi poate fi a ta
  Ofera in dar o bita si bicicleta lui Dan Perjovschi poate fi a ta

  Artistul Dan Perjovschi a desenat pentru prima oara o bicicleta care va fi scoasa la concurs in scopuri caritabile, in cadrul proiectului „Ofera in dar o bita”.

  Singurul artist care a expus la muzeul MoMA din New York, Dan Perjovschi calatoreste si deseneaza prin toata lumea si crede ca orasele moderne incurajeaza mersul pe bicicleta pentru ca n-au alta alternativa: „Ca oras impusti multi iepuri dintr-un foc: decongestionezi centrul, reduci poluarea si ai populatie in forma (deci mult mai productiva)” spune Dan Perjovschi.

  Bicicleta desenata de Dan Perjovschi** va fi scoasa la concurs si oricine poate participa printr-o donatie de 50 de lei. Castigatorul va fi ales prin tragere la sorti. Din banii obtinuti, initiatorii acestui proiect vor cumpara biciclete pentru copiii care vin in fiecare zi la Centrul Multidisciplinar Invingem Autismul.

  „Credem ca viitorul apartine unei generatii pe doua roti, nu oamenilor in masini” spune Lucian Simion, initiatorul proiectului „Ofera in dar o bita”, de la Atelierul de vopsit biciclete – BitaColor.

  Donatiile pentru bicicletele copiilor de la Asociatia Invingem Autismul se pot face direct in contul asociatiei cu mentiunea „pentru biciclete”. Asociatia Invingem Autismul -­ cont RO57 RZBR 0000 0600 1170 6588 / CIF 25581340.

  ** Bicicleta a inspirat in dese randuri artisti contemporani sa isi exprime viziunea creativa direct pe cadrul de bicicleta.Shepard Fairey, celebrul autor al posterului Hopecu Obama, a desenat anul trecut pe o bicicleta Trek care a fost vanduta mai apoi la o licitatie cu 200.000 de dolari. Anterior, artistul Paul Frank, pasionat de biciclete a personalizat in 2007, o bicicleta Mercian.

  Mai multe despre aceasta campanie puteti citi pe pagina dedicata http://oferaobita.wordpress.com/

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.