Distrigaz Sud monteaza contoare de gaz prin copaci

In conditii de securitate minima, angajatii Distrigaz Sud au montat intr-un brad un contor de gaz, in cartierul Forestier, din orasul Predeal. In mod normal, contoarele de gaz se monteaza la limita de proprietate sau pe unul dintre zidurile caselor, protejate de o carcasa metalica.

“Instalatia de gaz -span-zurata- prin copaci este pusa in functiune din iunie 2007, in orasul Predeal, cartierul Forestier, de catre instalatorul Dumitru Constantin si verificata de seful sau, inginerul Popescu Lucian”, a explicat Ion Zangar, localnic din Predeal, fost consilier local. Un inginer al Distrigaz Sud a declarat ca instalatia poate degaja emanatii de gaz care ar avea drept consecinta distrugerea florei si faunei din areal.

Pentru informatii suplimentare, “Adevarul” a apelat la mai multe filiale ale Distrigaz Sud. De la Distrigaz Sud Predeal nu am aflat decat ca directorul este plecat si ca oricum nu pot da niciun fel de declaratii, pentru ca ei reprezinta doar un punct de lucru. Nici de la Distrigaz Sud Brasov nu am aflat nimic, dar am fost indrumati spre Bucuresti. La Distrigaz Sud Bucuresti ni s-a spus ca o scrisoare asemanatoare a ajuns si la sediul lor in urma cu o saptamana, dar ca ei nu au putut identifica persoana care a trimis aceasta sesizare, pentru ca pe plic nu era trecuta adresa. In aceste conditii, nu i-au putut trimite niciun raspuns.

Pana in momentul in care nu va fi identificata persoana care a trimis scrisoarea la Distrigaz Sud Bucuresti, cazul nu poate fi rezolvat. Scrisoarea trimisa pe adresa “Adevarul” este semnata de Ion Zangar, “cetatean al orasului Predeal si fost consilier local”.

Sursa: Adevarul

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente