Doi americani au descoperit o pisica in canapeaua cumparata de la second hand

Toata lumea stie ca pisicile se ascund in cele mai neobisnuite locuri.
pisica in canapea
Doi americani au descoperit cu uimire ca noua canapea pe care au achitionat-o a venit cu un bonus: o pisica. Cei doi au platit doar 27 de dolari pe o canapea de la un magazin second hand. Dupa ce au instalat-o, au observat ca misca ceva prin canapea. „Stateam aici si la un moment dat m-a lovit ceva. M-am uitat jos dar nu am vazut niciun animal. Asa ca am luat cutitul si am taiat coltul canapelei si am observat inauntru doi ochi care se uitau la mine”, povesteste Chris Lund, proprietarul canapelei.

Prietena americanului a dus pisica la un centru pentru ingrijirea animalelor si a inceput sa caute proprietarul. „Era deshidratata si infometata asa ca i-am dat imediat apa si mancare. Este ironic ca tocmai eu am gasit pisica in canapea, pentru ca lucrez la un adapost pentru animale”, spune ea

Dupa doar cateva zile, proprietatul pisicii a batut la usa celor doi americani. El si-a vazut pisica, in varsta de noua ani, pe nume Callie, la TV. Barbatul donase canapeaua in luna februarie, fara sa stie ca pisica se ascunsese acolo.

Sursa: Antena 3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *