Dosar penal pentru braconaj piscicol pe Prut

0
374
Dosar penal pentru braconaj piscicol pe Prut
Dosar penal pentru braconaj piscicol pe Prut

In urma unei actiuni desfasurate pe linia prevenirii si combaterii braconajului piscicol, politistii de frontiera botosaneni au intocmit dosar penal unor barbati, care pescuiau pe raul Prut, folosind unelte interzise de lege.

In data de 11 martie a.c., in jurul orelor 13.00, politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Romanesti, aflati in executarea unei actiuni pe linia combaterii braconajului piscicol, au descoperit doua persoane de sex masculin care pescuiau pe raul Prut.

In urma verificarilor efectuate, politistii de frontiera au stabilit ca cei doi sunt cetatenii romani Florin T., de 28 de ani si Dumitru A., de 34 de ani, ambii din localitatea Stefanesti ce desfasurau activitati de pescuit folosind trei plase monofilament cu lungimea de aproximativ 155 de metri.

“Politistii de frontiera au intocmit celor doi barbati dosar penal pentru savarsirea infractiunilor de braconaj piscicol, documentele urmand a fi inaintate Parchetului de pe langa Judecatoria Saveni”- ne-a declarat inspector de politie Minodora RĂCNEA, purtator de cuvant in cadrul Serviciului Teritorial al Politiei de Frontiera Botosani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.