Array

Doua treimi din posesorii de masini hibride din America nu mai cumpara astfel de masini a doua oara

Doua treimi din posesorii de masini hibride din America nu mai cumpara astfel de masini a doua oara

Doua treimi din posesorii de masini hibride din America nu mai cumpara astfel de masini a doua oara, reiese dintr-un studiu al companiei de cercetare Polk.

Desi numarul de masini hibride s-a dublat din 2007, doar 35% dintre americanii isi achizitioneaza din nou un autoturism ecologic, restul de 75% revin la automobile care functioneaza doar pe combustibil

Potrivit Polk, pretul carburantului in crestere in perioada 2008-2011 a determinat americanii sa aleaga masini hibride.
Proprietarii de hibride par sa isi mentina loialitatea fata de marca la intoarcerea in piata de autoturisme noi. Anul trecut, 60% din proprietarii de hibride Toyota au revenit in piata pentru a cumpara un alt model Toyota, in timp ce 41% dintre ei au achizitionat un alt hibrid.
In cazul proprietarilor de hibride Honda, mai mult de 52% dintre ei au ramas fideli marcii, in timp ce sub 20% au cumparat un alt hibrid.
Anul trecut, autoturismele hibrid au reprezentat 2,4% din piata auto americana, in scadere de la 2,9% in anul de varf, 2008.
Toyota a vandut anul trecut, 136.460 de autoturisme Prius, iar Ford doar 11.280 de unitati Fusion hibrid. Anul trecut, au fost comercializare aproximativ 17.000 de masini electrice.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente