Fotografie ingrijoratoare, cu mai multi soldati britanici invatati sa opereze cisternele de benzina.

0
364
Fotografie îngrijorătoare, cu mai mulţi soldaţi britanici învăţaţi să opereze cisternele de benzină.
Fotografie ingrijoratoare, cu mai multi soldati britanici invatati sa opereze cisternele de benzina.

Daily Mail publica o fotografie ingrijoratoare, cu mai multi soldati britanici invatati sa opereze cisternele de benzina.

Britanicii considera ca acesta ar putea fi semnalul unei crize a combustibilului in Marea Britanie, situatie in care consumul ar fi rationalizat si doar armata l-ar gestiona.

Fotografia a fost realizata de cantaretul Jaz Hayer, iar, in momentul in care l-au observat ca are aparatul foto indreptat spre ei, reprezentantii armatei i-au spus sa nu il mai foloseasca.

„Cativa soldati erau invatati sa opereze o cisterna, se pare ca se pregateste o greva. Incercau sa fie discreti, dar erau imbracati in uniforme militare. Mi-au zis sa nu mai fac poze, se pare ca nu voiau sa stim ce pregatesc”, spune Hayer.

Barbatul spune ca, in momentul in care a vazut scena, a decis sa cheltuiasca 145 de euro, pentru a-si face plinul la BMW. „Si ceilalti clienti ai benzinariei pareau ingrijorati de ce au vazut. Au mai fost greve pana acum, dar n-am mai vazut asa ceva. Voiam sa pun benzina de 30 de euro, dar am pus de cinci ori mai mult”, a mai spus cantaretul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.