Earth, primul documentar despre natura de la Disney

  0
  584

  Earth, primul documentar despre natura de la Disney, dintr-o serie mai lunga, prezinta povestea remarcabila a trei familii de animale, aflate intr-o calatorie minunata in jurul planetei.
  earth
  Documentarul, filmat de DisneyNature impreuna cu cei de la BBC, ne duce intr-un tur al casei noastre, Pamantul, asa cum nu am mai vazut-o niciodata.

  Folosind soarele drept ghid, realizatorii ne duc intr-o calatorie in jurul planetei. Pe parcurs, intalnim trei mame care se straduiesc sa isi creasca puii: in Arctica, un urs polar cu doi nou-nascuti, sunt treziti de prima raza a soarelui de primavara. Vor gasi ei oare hrana, inainte ca gheturile pe care traiesc sa se topeasca?

  Documentarul ne duce apoi la mare distanta, in caldura desertului Kalahari, unde o mama elefant si puiul sau gasesc apa dupa o cautare indelungata, plina de pericole, prin desert. Dar ei trebuie sa imparta apa cu o familie de lei.

  La finalul filmului, vom urmari o mama balena cu cocoasa. Ea trebuie sa isi protejeze puiul pe parcursul unei migratii de 4.000 de mile de la ecuator in Antarctica.

  Iar viata continua. „O poveste jucata de miliarde de ori pe zi. 365 de zile pe an, cand Pamantul se misca prin anotimpuri, fiecare creatura se apleaca in fata puterii soarelui. Niciun film nu a mai capturat viata intregii planete, povestind atat de induiosator. Pana acum…”, au declarat cei de la Disney.

  Documentarul va fi lansat pe 22 aprilie.

  Din aceeasi serie, vor mai aparea si documentarele: „The Crimsonwing: mistery of the flamingos”, „Oceans”, „Naked Beauty: a love story that feeds the earth”, „Orangutans: one minute to midnight”, „Big Cats”si „Chimpanzee”.

  Sursa: Realitatea TV

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.