Concurs video „Reporter ECO” in perioada vacantei de vara

  0
  334
  ECDL ROMANIA lanseaza concursul video "Reporter ECO" in perioada vacantei de vara
  ECDL ROMANIA lanseaza concursul video "Reporter ECO" in perioada vacantei de vara

  ECDL ROMANIA lanseaza concursul video “Reporter ECO” in perioada vacantei de vara. Elevii din toata tara sunt invitati sa inscrie in competitie un material video care semnaleaza probleme ale mediului in care traim in perioada 20 iunie – 31 august 2011 si pot castiga premii atractive.

  “Reporter ECO” este o competitie care urmareste dezvoltarea culturii ecologice foarte scazute in prezent, adresandu-se direct copiiilor, acestia fiind cei mai deschisi in ceea ce priveste schimbarea de mentalitate in atitudinea fata de mediul inconjurator. Concursul “Reporter ECO” este un concurs national la care pot participa elevi atat din gimnaziu cat si din liceu.

  Elevii sunt invitati sa trimita un material video pe tema « Ce se intampla cu mediul in care traim » pe adresa [email protected] in perioada 20 iunie – 31 august 2011. La sfarsitul vacantei de vara, ECDL ROMANIA va premia cele mai interesante reportaje video.
  Detalii despre concurs si modalitatea de inscriere se gasesc pe www.clickpeverde.ro .

  Concursul video „Reporter ECO” face parte din campania „Click pe verde!” lansata de ECDL ROMANIA in vara anului 2009. „Click pe verde!” isi propune ca fiecare copil sa se responsabilizeze si sa se implice in activitati ecologice, oferind fiecarui individ posibilitatea de a manifesta o atitudine personala, responsabila fata de mediul in care traieste, dar si sa inteleaga mai bine rolul tehnologiei, al computerului ca sursa de informare si comunicare in a schimba in bine mentalitati.

  ECDL ROMANIA
  Permisul european de conducere a computerului (ECDL – European Computer Driving Licence) este cel mai raspandit program de certificare a competentelor digitale recunoscut la nivel international in peste 148 de tari si numara pana in prezent peste 11 milioane de persoane inregistrate in program.
  In afara Europei, certificarea este cunoscuta sub numele ICDL (International Computer Driving Licence).
  Certificarea ECDL este vendor-independent, examenele pot fi sustinute pe mai multe suite de aplicatii.
  ECDL ROMANIA este Operatorul National al licentei ECDL in Romania, cu o retea de peste 600 de centre de instruire si testare acreditate pe intreg teritoriul tarii.
  Pentru mai multe informatii accesati www.ecdl.org.ro sau www.ecdl.org , www.equalskills.ro.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.