Echipa Campaniei Salvati Rosia Montana va invita la a saptea editie a festivalului FanFest, la Rosia Montana

Echipa Campaniei Salvati Rosia Montana va invita la a saptea editie a festivalului FanFest, la Rosia Montana

Echipa Campaniei Salvati Rosia Montana are deosebita placere de a anunta cea de-a VII-a editie a festivalului FanFest, in perioada 17-19 august 2012.

FanFest, a carui prima editie s-a desfasurat la Rosia Montana in august 2004, a adus laolalta, de-a lungul anilor, mii de vizitatori si activisti din intreaga tara, dar si din strainatate.

Intrunire a eforturilor de promovare a patrimoniului cultural si a spiritului militant in campaniile civice din Romania, FanFest este un mod de a arata ca in Rosia Montana se poate trai din agricultura, turism si alte activitati ce nu distrug natura si cultura.

FanFest se bucura sa experimenteze, sa celebreze si sa provoace spiritul critic, iar activitatile din acest an sunt deopotriva o invitatie de a cunoaste Rosia Montana. Fie ca alegi manifestari cu mesaj social sau pur si simplu iti petreci timpul ascultand povestile comunitatii, strabatand cararile sau admirand privelistea, FanFest te invita la celebrarea spiritului civic.

„Veniti cu totii, sa strigam tare: Rosia Montana nu e de vanzare!” este chemarea presedintelui Alburnus Maior, Eugen David.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente