Echipa Campaniei Salvati Rosia Montana va invita la a saptea editie a festivalului FanFest, la Rosia Montana

  0
  317
  FanFest 2014 are loc intre 11 si 17 august
  Echipa Campaniei Salvati Rosia Montana va invita la a saptea editie a festivalului FanFest, la Rosia Montana

  Echipa Campaniei Salvati Rosia Montana are deosebita placere de a anunta cea de-a VII-a editie a festivalului FanFest, in perioada 17-19 august 2012.

  FanFest, a carui prima editie s-a desfasurat la Rosia Montana in august 2004, a adus laolalta, de-a lungul anilor, mii de vizitatori si activisti din intreaga tara, dar si din strainatate.

  Intrunire a eforturilor de promovare a patrimoniului cultural si a spiritului militant in campaniile civice din Romania, FanFest este un mod de a arata ca in Rosia Montana se poate trai din agricultura, turism si alte activitati ce nu distrug natura si cultura.

  FanFest se bucura sa experimenteze, sa celebreze si sa provoace spiritul critic, iar activitatile din acest an sunt deopotriva o invitatie de a cunoaste Rosia Montana. Fie ca alegi manifestari cu mesaj social sau pur si simplu iti petreci timpul ascultand povestile comunitatii, strabatand cararile sau admirand privelistea, FanFest te invita la celebrarea spiritului civic.

  „Veniti cu totii, sa strigam tare: Rosia Montana nu e de vanzare!” este chemarea presedintelui Alburnus Maior, Eugen David.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.