Echipa „Let’s Do It, Romania!” continua cartarea! Urmatorul pe lista este judetul Arges!

0
317

e2809clet_s-do-it-romaniae2809d.jpgEchipa „Let”s Do It, Romania!” a inceput cu succes cartarea in weekend-ul 10-11 aprilie, in judetul Cluj. 100 de voluntari si-au oferit sprijinul, luand parte la acest prim demers pentru realizarea hartii deseurilor din Romania. Pentru aceasta, voluntarii au identificat mormanele de deseuri cu ajutorul GPS-urilor si au transmis coordonatele geografice, dimensiunile si compozitia acestora.

Urmatoarea actiune de cartare va avea loc in zilele de 24-25 aprilie si se va desfasura in judetul Arges. In acest moment existanumai 36 de voluntari inscrisi in judet. Pentru a realiza cu succes aceasta etapa, avem nevoie de un numar mai mare de voluntari. De aceea, locuitori ai judetului Arges, va invitam sa va implicati!

Echipa „Let`s Do It, Romania!” cere sprijinul tuturor romanilor pentru etapa de cartare, etapa care va rezolva multe dintre necunoscutele proiectului. Toti cei care dispun de GPS, masina sau bicicleta, timp liber, energie si, mai ales, doresc sa vada Romania curata, sunt incurajati sa se inscrie pe site la sectiunea „Implica-te!”

„Let`s Do It, Romania” este cel mai mare proiect de implicare sociala din Romania care isi propune sa curete deseurile din toata tara, din arealele naturale (zonele din afara oraselor), intr-o singura zi: 25 septembrie. Ajuta-ne sa punem la cale cea mai mare actiune de voluntariat din Romania! Putem stabili un nou record – Romania este cea mai mare tara din Europa care organizeaza acest proiect!

Persoane de contact:

Anamaria Hancu, [email protected], 0734 857 405

Anca Banita, [email protected], 0724 229 678

Site: http://www.letsdoitromania.ro

Blog http://www.blog.letsdoitromania.ro

Twitter: http://www.twitter.com/letsdoitro

Cauza de Facebook: http://apps.facebook.com/causes/causes/403155/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.