EcoAssist si Gradina Zoologica Bucuresti te invita la JUNK MADE at the ZOO!

EcoAssist si Gradina Zoologica Bucuresti te invita la JUNK MADE at the ZOO! Vino la prima expozitie de obiecte artizanale din materiale reciclabile din Romania!Pe 17 mai 2008, EcoAssist si Gradina Zoologica Bucuresti organizeaza prima expozitie de obiecte realizate din materiale reciclabile. Acest lucru se intampla in incinta Gradinii Zoologice Bucuresti.

Studenti si absolventi ai Facultatii de Arte si ai Catedrei de Design a Scolii Alternative de Gandire Creativa au realizat obiecte decorative, unele chiar functionale, din orice tip de material reciclabil ce poate fi considerat gunoi: ziare si reviste citite, rulmenti, banda de caseta, cutii de aluminiu, PET-uri, capace, dopuri de pluta, paie si pungi de plastic sau ambalaje de tip folie.

girafa

Pentru distractia dumneavoastra, artistii vor fi inchisi, pe perioada expozitiei, intr-un bazin special creat pentru ei si vor realiza cateva obiecte de arta chiar sub privirile voastre.

Ai curaj si talent? Ia cativa colegi si intra in bazin! EcoAssist iti da materie prima pentru a CONCURA cu artistii. Cea mai reusita propunere se PREMIAZA! Vino sambata, 17 mai 2008, intre orele 11:00 – 17:00 pentru a vedea ce se poate face din gunoaie!

Organizatori: Asociatia EcoAssist si Administratia Gradina Zoologica Bucuresti.

Parteneri: Gradinita – Scoala Alternativa de Gandire Creativa, Biroul Cannes Lions Romania, ACT Responsible, Clubul de Ecologie si Turism – Ecotur si Asociatia Team Work.

Sponsori: URSUS Breweries, XEROX si Coca Cola HBC

Media: 24 FUN, rfi, COMPACT, National Geographic Channel, studentMAX, studentie .ro, metropotam, Ecosemnal, Ecomagazin, Ecosapiens, REBEL MEDIA si Cotidianul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *