Ecologisti sub acoperire

Ecologisti sub acoperire
Ecologisti sub acoperire

In documentarul “Racing Extinc­tion”, regizorul Louie Psihoyo, alaturi de echipa care a realizat filmul premiat cu Oscar „The Cove” (Golful), aduna un grup de artisti si activisti pentru protectia mediului intr-o noua operatiune derulata sub acoperire, avand ca obiectiv sa dezvaluie lumea ascunsa a speciilor in pericol de disparitie si lupta pentru protejarea lor.

Strabatand tot globul pentru a se infiltra pe cele mai periculoase piete negre si apeland la tehnologii ­performante pentru a urmari legatura dintre emisiile de carbon si disparitia anumitor specii, documentarul surprinde in premiera absoluta imagini uluitoare, care vor schimba cu adevarat modul in care privim lumea.

Racing Extinction face parte dintr-o campanie mai ampla, in plina desfasurare, care indeamna populatia sa colaboreze pentru a reduce nivelul emisiilor de carbon si a preveni astfel disparitia unor specii.

„Racing Extinction este un documentar absolut fascinant, realizat de unii dintre cei mai buni «povestitori» ai nostri. Speram ca prin prin forta brandului Discovery, care aduce aceasta premiera la nivel mondial, sa starnim interesul global si sa initiem o miscare menita sa contribuie la salvarea speciilor aflate pe cale de disparitie”, a comentat Rich Ross, presedintele Discovery Channel SUA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *