Ecologizare pe Valea Gradistei. Copiii au curatat mizeria lasata de turisti

Ecologizare pe Valea Gradistei. Copiii au curatat mizeria lasata de turisti

Zeci de PET-uri, pungi si hartii lasate de altii pe Valea Gradistea, in tinutul vechilor daci, au fost adunate de elevii unei scoli din Deva, in cadrul unei actiuni de ecologizare.

Micii ecologisti, de la Colegiul Tehnic „Transilvania” din Deva, s-au adunat de cu zori, echipati si pregatiti de lupta impotriva gunoaielor lasate in urma de nepasarea turistilor. Inarmati cu saci menajeri, rabdare si motivatia de binefacerea adusa mediului inconjurator, lupta a fost castigata in cele din urma de perseverenta elevilor, care au strans din acea zona, una dintre cele mai vizitate din Parcul Natural Gradistea Muncelului Cioclovina, peste doua sute de kilograme de gunoaie.

La sfarsit, copiii au fost rasplatiti pentru efortul lor cu numeroase daruri, aprecieri (diplome) si cuvinte de lauda, de catre reprezentantii organizatiilor implicate.

Prin aceasta actiune s-a dorit sa se traga un semnal de alarma asupra necesitatii mentinerii si conservarii resurselor naturale, asupra efectelor negative pe care deseurile le pot avea.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente