Ecologizarea raurilor din Alba, in vizorul Prefecturii

Ecologizarea raurilor din Alba, in vizorul Prefecturii

Prin ordin al prefectului de Alba, Stefan Bardan, a fost numita o Comisie pentru verificarea respectarii prevederilor Legii Apelor, ce are in componenta consilieri ai Institutiei Prefectului Alba, ingineri din cadrul Sistemului de Gospodarire a Apelor, reprezentanti ai Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta „Unirea” si un reprezentant al Comisariatului Judetean Alba al Garzii Nationale de Mediu.

Comisia isi va desfasura activitatea in perioada 19 martie – 27 aprilie a.c. si va verifica modul in care au fost salubrizate cusurile de apa din judet, intocmind la final un proces-verbal cu concluziile rezultate si masurile intreprinse pentru diminuarea efectelor unor eventuale inundatii din perioada de primavara, care va fi inaintat Centrului Operativ pentru Situatii de Urgenta din cadrul Ministerului Mediului si Padurilor.

„Este important ca atat administratiile publice locale cat si cetatenii sa constientizeze importanta gospodaririi apelor, atat in mediul urban cat si rural, pentru a ajuta la salubrizarea cursurilor de apa in vederea evitarii unor eventuale inundatii”, a declarat prefectul Stefan Bardan.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente