EduCamp te provoaca sa contribui la dezvoltarea comunitatii din Delta Dunarii

EduCamp te provoaca sa contribui la dezvoltarea comunitatii din Delta Dunarii

EduCamp te provoaca sa contribui la dezvoltarea comunitatii din Delta Dunarii, participand timp de o saptamana, la o experienta care iti ofera instrumentele necesare pentru a te dezvolta pe plan personal si pentru a implementa un proiect concret in zona Deltei.

Anul acesta vei cunoaste comunitatea din Delta Dunarii, vei intra intr-o lume care traieste inconjurata de ape, unde resursele sunt limitate si vei sa lucra la un plan pentru dezvoltarea unei intreprinderi sociale. Proiectul concret va fi pus la punct alaturi si pentru comunitatea in care se desfasoara tabara si vei lucra impreuna cu comunitatea pe termen lung – infiintarea unui atelier, dezvoltarea agroturismului etc.

Agenda a fost construita astfel incat sa ai posibilitatea de a cunoaste si oameni care au avut curajul sa-si urmeze visele, care stiu ce inseamna sa risti, sa castigi dar si sa pierzi. De asemenea, vei vizita Delta Dunarii si te vei bucura din plin de frumusetea ei. Esti invitat la Tabara de lucru Educamp 2011 – o tabara unde vei avea ocazia sa te dezvolti atat personal cat si profesional in timp ce te implici in proiecte comunitare!

Perioada de desfasurare a taberei este 5-11 Septembrie 2011, la Sulina, Delta Dunarii. Numarul limita de participanti este de 25-30, cu varste intre 18 si 30 ani. Pentru mai multe detalii, taxa si inscrieri viziteaza site-ul www.educamp.ro si urmareste pagina de Facebook EduCamp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *