Educatie ecologica intr-o gradinita din Cluj

Educatie ecologica intr-o gradinita din Cluj
Educatie ecologica intr-o gradinita din Cluj

Copiii de la gradinita „Daniela” vor face cunostinta, astazi, in cadrul unui proiect de educatie ecologica, cu Ovi, pestisorul care traieste in ape poluate.

Administratia Bazinala de Apa Somes-Tisa (ABA Somes-Tisa) le face cunostinta, astazi, copiilor de la Gradinita „Daniela” din Floresti cu Ovi, pestisorul care traieste in ape poluate. Activitatea se inscrie in evenimentele care celebreaza Ziua Mondiala a Apei.

„Ovi este un pestisor care se trezeste in ape poluate, printr-o intamplare nefericita. Aici intalneste specii noi, care ‘s-au nascut’ din obiceiurile proaste ale oamenilor de a arunca deseuri in apa si pe maluri. Pestii s-au transformat astfel in PETsti si meduzele in meDOZE, personaje negative care il urmaresc pe OVI si incearca sa-l inghita. In final, OVI ajunge intr-un PETste mare, dar este salvat de Mihai, prietenul sau”, arata un comunicat de presa al ABA Somes-Tisa.

Peripetiile lui Ovi este o carticica conceputa de Administratia Nationala Apele Romane, in cadrul campaniei „Sa pastram apele curate!”.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

103,714FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente