Elevii Liceului Tehnologic Agricol Bistrita planteaza pomi „pentru pace” in curtea scolii

  0
  471
  Elevii Liceului Tehnologic Agricol Bistri?a planteaz? pomi „pentru pace” în curtea ?colii
  Elevii Liceului Tehnologic Agricol Bistriţa plantează pomi „pentru pace” în curtea şcolii
  Elevii Liceului Tehnologic Agricol Bistrita planteaza pomi „pentru pace” in curtea scolii
  Elevii Liceului Tehnologic Agricol Bistrita planteaza pomi „pentru pace” in curtea scolii

  Liceul Tehnologic Agricol Bistrita s-a alaturat proiectului mondial, Plant a tree for Peace 2014 dedicat Zilei Internationale a ONU pentru Pace.

  Sub deviza ” Implica-te! Viitorul trebuie sa fie verde!”, elevii de la Liceul Tehnologic Agricol Bistrita au plantat sarbatorind Ziua Internationala a ONU pentru Pace. Evenimentul s-a inscris in Campania globala pentru mediu si pentru pace „Plant a tree for Peace“ 2014, organizata de Learning about Forests-LEAF si ENO-Environment Online, care si-au unit fortele ,pentru a derula cea mai mare campanie de plantare de pana acum.

  In spatiul verde din curtea scolii elevii Liceul Tehnologic Agricol Bistrita , indrumati de cadre didactice , au discutat despre importanta pacii , a protejarii mediului si au plantat puietii

  Plantarea de copaci este importanta pentru noi toti. Mai intai, pentru ca ne aminteste de natura si de importanta protejarii ei. In alt doilea rand, am ales acesta zi a Pacii Mondiale pentru a marca pacea si continuitatea vietii. Cu activitatea noastra de plantare din aceasta zi vom contribui si vom ajuta Organizatia Natiunilor Unite sa atinga cele opt obiective globale de dezvoltare ale mileniului.

  Campania si-a propus in primul rand cresterea gradului de constientizare a elevilor cu privire la schimbarile climatice, iar in al doilea rand prin faptul ca acestia simbolizeaza cooperarea dintre scolile din intreaga lume, cresterea tolerantei asupra diversitatii culturale.
  ” Implica-te! Viitorul trebuie sa fie verde!”,

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.