Elevul si „puiul” de arbore, o actiune inedita la Dumbraveni

  0
  405
  Elevul si "puiul" de arbore, o actiune inedita la Dumbraveni
  Elevul si "puiul" de arbore, o actiune inedita la Dumbraveni

  Actiunile de protejare a mediului par sa fi devenit o obisnuinta pentru elevii si profesorii Grupului Scolar Dumbraveni. Recent, cei 1.989 de elevi ai institutiei de invatamant au lasat stilourile deoparte si au pus mana pe harlete pentru a planta puieti. Cei 2.000 de puieti pusi la dispozitie de Directia Silvica Suceava, prin intermediul directorului Mihai Mihetiu, au fost plantati la Statia de captare a apei potabile a comunei Dumbraveni. Actiunea a fost condusa de Alexandru Carlig, profesor al scolii din Dumbraveni si de Sorin Bursuc, viceprimarul comunei, iar pe langa elevi au participat si angajati ai Primariei.
  „Este o alta actiune inscrisa in calendarul activitatilor extrascolare, pe linie ECO, in care au fost implicati elevii de la scoala noastra. Ne-am dorit ca fiecare elev, din cei 1.989, sa planteze un copac ca semn de respect pentru casa noastra numita „pamant”, si am plantat cu 12 puieti mai multi. Vreau sa le multumesc tuturor celor care ne-au sprijinit in derularea acestei actiuni”, a declarat Ovidiu Neculai Spiridon, directorul Grupului Scolar Dumbraveni.
  Si Ioan Paval, primarul comunei, a tinut sa remarce activitatile pe linie de mediu derulate de elevi si in care sunt cooptati si angajati ai administratiei locale.
  „Inca o data elevii si cadrele didactice de la Grupul Scolar Dumbraveni au dat dovada de spirit civic si le multumesc pe aceasta cale”, a mentionat primarul Ioan Paval.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.