Emisiunea EcoFrecventa realizata de Zoli Toth a ajuns la 400 de editii

Emisiunea EcoFrecventa realizata de Zoli Toth a ajuns la 400 de editii

In luna iunie, proiectul EcoFrecventa realizat Zoli Toth a ajuns la 400 de editii difuzate la National FM. Proiectul consta intr-o serie de pastile zilnice pe tema protectiei mediului si o emisiune saptamanala de o ora difuzata miercurea in direct. La EcoFrecventa Live, Zoli a avut ca invitati personalitati publice implicate in proiecte sociale sau reprezentanti ai ONG-urilor. Emisiunile si pastilele au inregistrat fiecare peste 300.000 de ascultatori, EcoFrecventa fiind cea mai urmarita emisiune de radio de mediu din Romania.

EcoFrecventa este un proiect Zoli Toth sustinut de Apa Nova Bucuresti.

Proiectul EcoFrecventa a debutat in 2011 la postul de radio National FM la initiativa lui Zoli Toth, muzician si activist ecologist. Pastilele zilnice, Minutul eco, difuzate de 6 ori pe zi, de luni pana vineri, au abordat pe scurt subiecte care au legatura cu protectia mediului, oferind ascultatorilor informatii despre ce pot face pentru a fi mai prietenosi cu mediul. Astfel, lista subiectelor a inclus moda eco, sursele de energie alternativa, economisirea resurselor, cladirile eficiente din punct de vedere energetic, spatii verzi, arhitectura sustenabila, alimentatia si un stil de viata sanatoase etc. Pe site-ul emisiunii, www.ecofrecventa.ro, pot fi gasite toate inregistrarile acestor pastile.

A doua componenta a proiectului o reprezinta EcoFrecventa Live, emisiunea saptamanala cu durata de o ora difuzata miercurea la pranz. In cadrul emisiunii, Zoli a avut ca invitati personalitati publice implicate in cauze sociale si de mediu si reprezentanti ai ONG-urilor si ai companiilor care desfasoara proiecte de mediu. Printesa Marina Sturdza, Andreea Marin Banica, Virgil Iantu si Iuliana Tudor (TVR) s-au numarat printre invitatii emisiunii si au prezentat cauzele si organizatiile in care se implica, munca de voluntariat pe care o fac si planurile de viitor in domeniul implicarii sociale. Proiectul este sustinut de Apa Nova Bucuresti.

”Emisiunea lui Zoli a fost pentru mine un crampei de dupa-amiaza petrecut intr-o atmosfera de relaxare, o sueta pe subiecte care ne intereseaza pentru ca ne afecteaza viata si am simtit-o constructiva pentru nu a fost doar o poveste despre ceea ce traim, ci si despre ce am putea schimba noi, inainte de a le cere altora sa o faca. Iar muzica romaneasca de calitate ne-a facut sa simtim vremurile mai sanatoase de altadata, pe care azi am vrea sa le daruim copiilor nostri, macar cate putin. Multumesc, Zoli!”, a declarat Andreea Marin Banica in urma participarii la EcoFecventa Live.

”Am acceptat fara sa stau pe ganduri invitatia lui Zoli Toth pentru emisiunea EcoFrecventa. Este o emisiune pe care o prind adeseori la radioul masinii si asemenea mie cred ca fac multi romani. EcoFrecventa nu este numai o lectie pentru cei neobisnuiti cu un stil de viata eco, este si un prilej de a le reaminti oamenilor responsabili ca ar trebui sa stinga mai des lumina, sa nu risipeasca apa sau sa ajute la reimpadurirea zonelor care au nevoie de acest lucru” – Iuliana Tudor (TVR).

”Pentru mine e greu sa privesc intalnirea cu Zoli ca fiind una inedita sau speciala. Il cunosc de pe vremea cand abia facea cunostinta el cu el. Cred ca avea vreo cinci ani. Ma bucur insa ca are preocupari frumoase si ca se implica in actiuni ce ar trebui sa ne atraga atentia tuturor, mai des. De fapt intalnirea din cadrul emisiunii a fost intre doi banateni la Bucuresti. Mai lipsea sa ascultam muzica banateana si sa vorbim de Poli. Poate data viitoare” – Virgil Iantu.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,220FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente