Entuziasm la “Stufstock”

Festivalul Stufstock a adus si in acest an muzica buna si distractie pe masura la Vama Veche. In aceasta seara, pe scena vor urca Mircea Baniciu, dar si trupele Tuba Project si Defunkt, ambele din SUA.

50 de trupe si artisti participa la Stufstock, festival ce a devenit deja traditie in fiecare vara la malul marii. Editia din acest an, cea de-a cincea din istoria festivalului, reuneste foarte multe formatii, atat din tara cat si din strainatate.

Dintre trupele romanesti, in primele trei zile au cantat, printre altii, Timpuri Noi, E.M.I.L., ZOB, Coma si Implant pentru Refuz. Moldovenii de la Zdob si Zdub au facut si ei atmosfera la Vama Veche. Ieri-seara au urcat pe scena Phoenix, Niste Baieti si The Dandy Warhols, din SUA.

Atmosfera pentru vamaioti

La fel ca in ultimii patru ani, Stufstockul a avut parte de un public entuziast, care a stiut sa se distreze. Vineri seara, peste 6.000 de spectatori s-au reunit la seara punk-rock. Timp de opt ore vamaiotii au ascultat muzica, au dansat si i-au aplaudat pe artistii care au urcat pe scena. Daca inceputul a fost mai domol, dupa miezul noptii atmosfera s-a incins si mai tare.

Citeste articolul Entuziasm la “Stufstock” integral in Evenimentul Zilei

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente