essica Alba si Nicole Scherzinger au furat inimi la petrecerea eco dinaintea Oscarurilor

  0
  239

  Organizatorul petrecerii „verzi” este regizorul filmului Avatar, James Cameron.Nicole Scherzinger

  In fata unui club din Hollywood erau parcate cele mai frumoase masini eco, incluzand Tesla, Prius si Audi A3 TDi. O multime de celebritati au folosit aceste vehicule prietenoase cu mediul pentru a sosi la petrecerea „verde” anuala, organizata inainte de Premiile Oscar.

  Covorul rosu a fost inlocuit cu unul verde, starurile si-au impartasit amintirile verzi, precum cele de pe platoul filmului „Valentine’s Day – cunoscut pentru atentia acordata mediului inconjurator in timpul filmarilor.

  Organizatorul evenimentului a fost regizorul filmului Avatar, James Cameron, iar printre invitati s-au numarat Serena William, Joel Madden, Nia Vardolas si Mel B. Privirile au fost insa incantate de prezenta actritei Jessica Alba si a cantaretei de la Pussycat Dolls, Nicole Scherzinger. Nicole nu are nicio legatura cu Premiile Academiei, insa ea este castigatoarea la capitolul „stil”.

  Petrecerea Global Green promoveaza solutiile inteligente impotriva schimbarilor climatice. Vedetele au reusit sa stranga anul acesta 300.000 de dolari pentru protectia mediului.

  Sursa: Realitatea

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.