Zboara cu TBB (Turul Bucurestiului Cu Bicicleta) – primul eveniment Aero-Ciclistic din Romania

  0
  432
  Zboara cu TBB (Turul Bucurestiului Cu Bicicleta) – primul eveniment Aero-Ciclistic din Romania
  Zboara cu TBB (Turul Bucurestiului Cu Bicicleta) – primul eveniment Aero-Ciclistic din Romania
  Bucuresti 1 Septembrie 2012 –  Un nou eveniment aeronautic de socializare intre pasionati si curiosi intr-ale zborului si activitatilor sportive outdoor, mai exact ciclismul,  va avea loc sambata, pe 1 Septembrie, la aerodromul (de la) Sirna. Evenimentul este organizat de Asociatia Pilotilor de Aeronave Usoare Motorizate impreuna cu grupul TBB (Turul Bucurestiului cu Bicicleta, care promoveaza ciclismul prin concursuri si evenimente inedite).
  Astfel, pe ruta Bucuresti (Piata Presei Libere) – Peris – Sirna, practicanti ai mersului cu bicicleta vor porni in zorii zilei (ora 8.00), urmand ca in jurul orelor pranzului sa ajunga pe aerodromul prahovean. Aici vor putea servi gulash la ceaun, se vor juca ping-pong, darts, vor socialize si vor participa la o tombola ce va premia pe 10 dintre ei cu un zbor cu avionul ultrausor, oferit cadou de APPAUM si Aventura Card.
  Evenimentul “Zboara cu TBB” de la Sirna se deosebeste fata de celelalte evenimente de profil prin faptul ca, participantii vor avea nu doar posibilitatea de a interactiona direct cu pilotii, si mai ales de a zbura, experimentand momente de neuitat.
  Aerodromul aflat la 45 de minute de Bucuresti sau Ploiesti (fiind situat in dreptul comunei Potigrafu), face ca evenimentul sa fie accesibil tuturor (dupa cum se vede chiar si ciclistilor), acestia avand ocazia sa-si petreaca weekend-ul in aer liber, printre avioane.
  Traseul pe care vor pedala ciclistii este acesta: http://www.bikemap.net/route/1719466
  Locul unde “se pune tara la cale”: https://www.facebook.com/events/205556499572471/

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.