Eveniment: Atelier practic-artistic despre ordine in lucruri si in viata

Joi, 26 iunie intre orele 18:00-21:30 a avea loc in Str. Visinilor 17 (Hala Traian), Bucuresti va avea loc  un curs despre ecologie, normalitate, umanitate:  cu demonstratii practice, cu euritmie si muzica, cu pictura si experimentarea culorilor.

Ai ocazia sa participi la un atelier practic-artistic despre ordine in lucruri si in viata, despre ingrijirea mediului in care traiesti, despre cum poti transforma munca de rutina in energie pentru intrega zi, intreaga saptamina, intreaga viata.

Curatenia nu se bazeaza pe produsele chimice care omoara toti microbii cunoscuti . Curatenia adevarata este atunci cind dupa ce ai facut curat lumea devine mai curata.

Linda Thomas (Elvetia)- s-a nascut in Africa de Sud, in anul 1953. Si-a fondat propria companie de curatenie ecologica in Elvetia, in 1988 si conduce activitatea de curatenie de la Goetheanum din 1993. Aceasta munca si dragostea ei pentru profesia de sotie gospodina au condus-o la a descoperi o cale de dezvoltare launtrica prin munca de zi cu zi. Ea isi impartaseste gandurile si trairile din acest domeniu prin prelegeri si cursuri in diferite  tari.

Crearea ordinii ca gest artistic arhetipal. Orice gest este precedat de o decizie, de cele mai multe ori inconstienta. A invata sa iei decizii constiente aduce ordine in vietile si fiintele noastre.

Prin constienta si devotiune fata de lucrurile mici, invatam sa transformam actul curateniei intr-un act educativ de ingrijire. Atunci cand ingrijim ceea ce ne inconjoara, nu facem doar sa inlaturam murdaria, ci cream spatiu pentru ceea ce este necesar sa se intample in acele locuri.

Tot ceea ce in viata se repeta poate deveni rutina, pe cand daca este facut cu constienta poate deveni indemanare. Invatam sa potentam toate lucrurile pe care le facem cu o suflare din propriul nostru spirit. Aceasta este spiritualitate practica in viata de zi cu zi.

Creand ritm in vietile nostre si facand lucrurile cu dragoste si constienta, intram intr-o noua relatie cu elementele si fiintele elementale.

Ulrika Kaerrman (Suedia) -cant Werbeck- activarea fortelor de viata prin cantat.
Cum se leaga vocea omeneasca de organismul nostru- de aceasta mica bucatica de pamant? Care este rolul respiratiei in acest proces? Putem sa ne trezim capacitatea de ascultare astfel incat sa devenim constienti de fenomenele din lumea sunetului? Ce efect au asupra noastra sunetele care rasuna? Si ce inseamna toate acestea pe Pamant?
In cursul propus de Ulrika facem niste pasi in pegatirea propriei noastre „bucatele de pamant”- a organismului nostru- cu ajutorul vocii care canta.)

Inscrieri la
[email protected]
0723 296306
Taxa de participare: 10 lei
Observatii:
Abonare la Newsletter: Da
IP: 82.76.74.200
HOST: 82-76-74-200.rdsnet.ro

Articolul precedentVizita electorala in Valea Jiului
Articolul următorAspiratorul marilor

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

103,714FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente