Eveniment „Fii Eco si de martisor!” la Constanta

  0
  340
  Fii Eco ?i de m?r?i?or!
  Fii Eco și de mărţişor!
  Fii Eco si de martisor!
  Fii Eco si de martisor!

  Pentru a sarbatori venirea primaverii, ONG Mare Nostrum organizeaza, la Tomis Mall, evenimentul intitulat: „Martisorul Ecologic”. Cei mai talentati si creativi elevi constanteni isi vor expune creatiile in cadrul unei expozitiii cu vanzare. Anul acesta vor participa 30 de institutii de invatamant constantene, care si-au mobilizat elevii si cadrele didactice sa creeze martisoare prietenoase cu mediul.

  Evenimentul, ajuns la cea de-a noua editie, se desfasoara pe 26 februarie, intre orele 16:00-19:00, in zona Fastfood. „Martisorul Ecologic” a fost menit sa puna in valoare cretivitatea elevilor, care pot realiza martisoare din diverse obiecte naturale si reciclate, cu un impact negativ redus asupra mediului.

  Anul acesta, se realizeaza in paralel si expozitii in unitatile de invatamant partenere, din dorinta de a oferi posibilitatea cat mai multor elevi, din orasul Constanta cat si din judet, sa isi exprime creativitatea si dragostea fata de mediul inconjurator – un bun exemplu pentru toti constantenii. Expozitiile vor avea loc in peste 50 de unitati de invatamant, ai caror elevi si cadre didactice s-au transformat in adevarati artisti plastici.

   “Suntem placut surprinsi de receptivitatea si implicarea elevilor si a cadrelor didactice in toate activitatile organizate de noi, menite sa protejeze mediul si sa promoveze un comportament prietenos fata de acesta. Astfel, dorim sa le reamintim constantenilor faptul ca pot respecta mediul, chiar si cu ocazia martisorului, prin alegerea unor produse alternative. Ce poate fi mai deosebit de martisor, decat sa faci cadou, persoanelor dragi, un simbol al primaverii creat cu foarte mult drag de un copil?”, a declarat Anca Gheorghe, Asistent Eveniment.

  Evenimentul, devenit traditie pentru organizatia noastra, urmareste sa puna in valoare capacitatea creativa a elevilor constanteni si sa recunoasca talentul si originalitatea acestora, cu scopul promovarii unei atitudini responsabile fata de mediu, prin incurajarea adoptarii unui comportament ecologist cu ocazia oricarui eveniment din viata constantenilor.

   

   

   

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.